keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Eroottisen lokakuun loppulitviikki

Lokakuu hurahti pyörällä päin eroottisen kirjallisuuden parissa. Ehkäpä parempi niin. Lokaisa kuukausi vaihtuu kerrassa martaaseen ja uudet aiheet odottavat tahatonta lueskelijaa. Sitä ennen katsahdan lokakuussa lukemaani, kun nyt kerrankin olen lukenut yhden kuukauden aikana sen verran, että siitä riittää tarkasteltavaa jälkikäteenkin. Niin että mitä on käteen jäänyt? Känsät vai rukkaset?

Heti kärkeen sanon, että minua miellyttävimmät kirjat olivat vanhan intialaisen runouden Jasmiiniyöt Virpi Hämeen-Anttilan käännöksinä ja Alberto Moravian novellit. Kolmossijalle voin häpeilemättä nostaa runovalikoiman Runon Eros, josta löysin muutamia kivoja lukuvinkkejä.

Mitäs muuta sanottavaa minulla olisikaan? Ei oikeastaan mitään merkittävää. Koittakaa kestää! Pyrin samaan.


5 kommenttia:

 1. Mukava oli löytää blogisi! Kaunista ja kirjallista marraskuuta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sitä samaa! Täältä tämän blogin löytää.

  VastaaPoista
 3. Tämä välillä niin riisuttu tyylisi on kiintoisa;-) En tajua, miksi minua hymyilyttää..., mutta mitä sille voi jos mieleen putkahtaa kaikkia hassuja vanhan kansan sanontoja, enkä kerro mitä!

  VastaaPoista
 4. Vanhat sanonnat ovat niitä testattuja ja toimivia. Pidän itseni sekoittamista niihin suurena kohteliaisuutena. Enää eivät ole Kuopiossa hallinpäät kuurassa, kun laittoivat torikiveyksille semmoisen lämmityksen etteivät siinä pulut kaatuile.

  VastaaPoista