Powered By Blogger

lauantai 30. joulukuuta 2017

Joulunpunaista Uutta Vuotta!

”Ovella Sylvester vuottaa”, mutta Taavetti tuossa vielä toppuuttelloo. Niin on kulunut jälleen yksi vuosi ja blogeerausta on tullut harrastetuksi. Luin satakunta kirjaa, joista iso osa oli suomalaisia. Sen verran monta kirjaa jäi lukematta, että taidan jatkaa suomalaisen kirjallisuuden parissa vielä ensi vuonnakin ainakin jonkin aikaa. Onhan tässä nyt aikaa, kun myönsivät minulle elakkeen.

Joulukuu meni aluksi muutellessa ja lopuksi kupitellessa. Kirjojen pariin en ihan vielä ole revennyt, mutta nyt ajattelen pitää nenänvalkaisua kuukauden tai kolme, joten jospa siinä hätäpäissään vaikka lueskelisi. Myös kolahommia on ihan lupaavasti, alkutalvesta jo kaikki paikat täynnä valtavia lumikasoja.

Laitan loppukevennykseksi kuvan itsestäni joulunpunaisissa. Toivotan kaikille tälle sivustolle eksyneille hyviä joulunpyhiä ja onnellista uutta vuotta!

10 kommenttia:

 1. Samoin hyvää uutta vuotta ja uusia, innostavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 2. Mahtava kuva!

  Hyvää Uutta Vuotta! Kohta se vaihtuu. Meillä raketit paukkuvat jo hurjasti.

  Onnittelut myös eläkkelle siirtymisestä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista ja uuden vuoden toivotuksista Marjatta ja hdcanis!

  Tästä se nytkähti vuosi 2018 käyntiin, toivottavasti jatko sujuu vähemmällä rätinällä ja paukkeella kuin alku.

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta ja kiitos viime vuoden postauksistasi ja kommenteista. Onnea myös eläkepäiville, itse tulen kohta perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä samoja kiitoksia ja toivotuksia sinulle!

   Minä olisin saattanut olla pitempäänkin työelämässä, jos siihen vain olisi sisältynyt sitä työtä, nimenomaan palkkatyötä. Ja onhan sitäkin vielä olemassa, minulle asti ei vain riittänyt. Sama se on kesemmällä marjametässäkin, marjoja riittää, mutta ei minulle asti. Mutta mitäpä niistä marjoista, kuuluvat pihlajanmarjat olevan happamiakin.

   Poista
 5. Ketjukolaaja, mihin sinä olet kadonnut, kuukausi ilman kirjoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työelämän loppuminen ennen kuin ehätti alkaakaan pistää vähän masentamaan. Onneksi henki sentään pihisee työläästi, heh-heh!

   Kävin tänään kirjastossa, ehkä vielä yritän tätä blogeerausta.

   Kiitos mielenkiinnosta!

   Poista
  2. Ymmärrän. Kiva, kun tulit taas takaisin! Sulla on paljon innokkaita lukijoita. Älähän häviä.

   Poista